ОХООО! Боби крие още една МАДАМА навън (СНИМКИ)

ОХООО! Боби крие още една МАДАМА навън (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Тайнствената госпожица е една от причините Борислав да страни от Цеце

 

Зрителите вече разбраха що за човек е Борислав. Докато той нафукано очаква финала на „Биг Брадър” и споделя от немай къде с Лестер, че всъщност не знае какво мислят за него хората навън, сигурно се надява, че нещата са повече от хубави.

Боби с Велина Узунова

Боби с Велина Узунова

Да, но не е точно така! Първо Боби подразни всички с липсата си на мъжко поведение спрямо Цеце. „Или я харесва или не, жена да беше досега да е отсякла и да реши, какви са тия неориентирани истории!”, „Тъпо се държи, а освен това е много нечестно от негова страна!”, „Използва я, иска да спечели!”, коментират по негов адрес в социалната мрежа.

Асиана и Борислав

Асиана и Борислав

Второ, наскоро разбрахме, че Боби все пак си има половинка навън, но се прави на разсеян и в шоуто не говори за нея, а само от време на време смотолевя нещо под мустак. В останалите моменти той е зает да подклажда интереса на манекенката и да я върти на шиш.

Kliuki.net научи още нещо! Сега пък се оказа, че освен танцьорката Велина Узунова, Борислав е успял да покори сърцето и на тази мадама – Асиана Митева. Секси парчето е моделка и за известен период дори беше водеща по една от кабеларките. За нея се говори, че е мачкала чаршафите на доста известни господа, сред които се спряга даже името на Христо Сираков, но тя самата отрича да е имала нещо с него. С Боби обаче явно е имало страсти, които не се знае дали са отшумяли напълно…

Асиана е доста привлекателна за мъжете

Асиана е доста привлекателна за мъжете

Излиза, че Борислав въобще не е моногамен, а направо си е плейбой, но Цеце му беше удобна за стратегията в реалитито и ще я пожертва в името на победата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар