СТРАШНО! Инцидент в Къщата осакати Боби!!! (ФОТО+ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Какво се е случило с окото на Борислав и защо от Биг Брадър крият за инцидента, питат интернет потребители

Боби

Борислав с превръзка на окото

Борислав е осакатен! Това видя Kliuki.net днес на сайта на Големия брат. Боби обикаля Къщата с превръзка на окото и тъмни очила. Какво точно се е случило с окото му, от Биг Брадър все още не са излъчили, но със сигурност е нещо сериозно.

От два дни на сайта на риалити шоуто избягват да излъчват кадри с Борислав. Ръгбистът почти не се появява нито в дневната галерия от снимки, нито във видеата на Биг Брадър. Случаен кадър от разговор между него и Миро показва Боби с превръзката на окото.

Фенове на Борислав вече развиват какви ли не конспирации за случилото се и са адски притеснени за своя фаворит. Възможно е да е лека драскотина или пък част от някаква мисия, но според тях е нещо много по-сериозно.

Досега в историята на Биг Брадър почти не е имало инциденти. Единствено Златка Димитрова малко поизплаши продуцентите, когато припадна. В първия брадър пък една невротична участничка си счупи носа, докато пука балони.

Зевзеци се шегуват, че Цеце Орешкова е насинила Борислав, след като ръгбистът разкри, че не му е симпатична и не харесва лесните жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар