Близнаците на Джордж Клуни с охрана, актьорът сменя памперси (Вижте как им треперят)

Гласувайте за статията

Близнаците на Амал и Джордж Клуни май ще се окажат най-глезените деца в Холивуд.

След като миналата седмица проплакаха в лондонска кралска клиника, наследниците на Джордж Клуни започнаха своя звезден живот още от първите си часове. Ела и Александър дойдоха на бял свят в лукс стая, в която са проплакали дори и кралски особи. А в имението на звездната двойка ще се потопят в не по-малък лукс.

Няколко месеца продължи ремонта в дома на Амал и Джордж Клуни, за да стане той достоен за знатните си обитатели. Родилката и бебетата вероятно вече са изписани и се радват на домашен уют и несметен лукс. След като толкова дълго чака, за да стане баща, сега актьорът от „Спешно отделение“ е решен да направи всички по силите и финансовите си възможности, за да се чувстват съпругата му и бебетата на седмото небе.

Таткото на Джордж Клуни сподели след посещение в болницата,

за да види внуците си, че синът му ще бъде страхотен баща. Той е решен да стои плътно до Амал и да й помага във всяко едно отношение, дори да сменя памперси! Със сигурност и това не особено приятно действие ще извършва с неизменната си усмивка и чувство за хумор, пише hotnews.bg.

А, междувременно, пред дома на пресните родители ще бдят куп охранители. Актьорът буквално е превърнал своя дом в своя крепост и няма да позволи нито папарак, нито зложелател да припари до любимите му същества. Ела и Александър може да са само на няколко дни, но вече имат наета лична охрана.

Джордж Клуни бди над съпругата и бебетата си

Джордж Клуни бди над съпругата и бебетата си

Това ще струва на Амал и Джордж Клуни цели 318 000 долара годишно! Но, сигурността на близнаците им няма цена. Освен това са наети няколко бавачки, които да помагат с двете бебета. А близки на семейството да категорични, че това е само началото на едно сериозно глезене, на което не се знае къде ще му излезе краят!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар