Близнаците на Алла Пугачова в частно училище за 100 бона (Вижте първокласниците Лиза и Хари –Снимки)

Близнаците на Алла Пугачова в частно училище за 100 бона (Вижте първокласниците Лиза и Хари –Снимки)
5 (100%) 1 vote

Лиза и Хари в първи клас на елитната Първа московска гимназия

Децата на Алла Пугачова пораснаха и тръгнаха на училище. Певицата и Максим Галкин избраха за наследниците си частна гимназия, в която обучението на близнаците ще им струва по 100 бона на година.

Училището се намира на 4 км от замъка на примадоната и комика в село Гряз, което много радва таткото на децата, защото те трябва да стават в 8 сутринта, а не в 7, както би било, ако училището беше по-далеч. Актьорът  с радост споделя за успеха на децата в интернет

Галкин публикува снимка в Инстаграм  на Лиза и Хари, които сутринта отиват на училище. Близнаците позират за фотото, издокарани на фона на луксозния палат, в който семейството живее.

Близнаците на Алла Пугачова тръгнаха в първи клас
Снимка: Инстаграм

Онова, което направи най-голямо впечатление на феновете обаче беше  с колко много багаж са натоварени. Те носеха две пълни раници, папки с принадлежности за рисуване и още една чанта.

Лиза и Хари станаха големи сладури
Снимка: Инстаграм

И това е разбираемо тъй като скъпарското училище предлага елитни услуги за учениците си.

Уроците в гимназията започват в 9 часа сутринта, а в самата институция децата могат да останат до 20 часа и да имат време не само да напишат домашните си, но и да посещават всякакви допълнителни часове по чужди езици, развитието на интелигентността, театралното изкуство, музика, спорт и много други области. При такъв график децата наистина трябва да вземат всичко необходимо за себе си, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар