Близки на Брад Пит: Анджелина превърна развода им кошмар, за да си го върне (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Приятели на Брад Пит твърдят, че Анджелина не иска развод, затова го тормози

Приятели на Брад Пит излязоха с невероятното твърдение, че съпругата му Анджелина Джоли не желае да се развежда. Според тях, актрисата превърнала бракоразводното им дело в кошмар, само и само да откаже съпруга си от идеята за раздяла.

Въпреки че през 2016 именно Анджи настоя за развод и дори подаде документите, близки до актьора споделят, че той не иска и да чуе за помирение. Актьорът приел, че е по-добре да прекратят брака си и иска единствено възможност да се грижи за децата си, твърдят от македонското издание crnobelo.com, позовавайки се на източници от американските медии.

„Дори да превръща в кошмар целия този процес, Анджелина няма да го убеди да се върне. Той само иска всичко да свърши и да бъде с децата си“, твърдят пред изданията приятели та актьора.

„Анджелина призна, че иска отново да де съберат. Иска отново да бъдат семейство и не иска да продължава сама. Точно затова му вгорчава живота на Брад с всяка спънка около развода“, твърди приятел на двойката.

Пит обаче искал единствено да се грижи за децата си.

„Пред хората той си държи устата затворена, като се старае да се грижи за децата им.И дори Анджелина да превръща разтрогването на брака им в кошмар, пак няма да го убеди да се върне. Разводът можеше да бъде приключен преди повече от година, но тя едностранно отказва да приеме раздялата“, твърдят още те.

Брад Пит и Анджелина не могат да се разведат сн. Уикимедия

Брад Пит и Анджелина не могат да се разведат сн. Уикимедия

Странното е, че миналата година самата Анджелина твърдеше, че бракът им е бил грешка. Актрисата дори призна, че се чувства по-щастлива като свободна жена, а не като съпруга. Паметливи припомнят, че тя обвини Брад в тормоз над децата им, а заради инцидент в самолет, ФБР дори го разпитва за физическа злоупотреба. Обвиненията така и не бяха отказани, но вече три години двойката не може и да се разведе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар