Близки на Лорина Камбурова изригнаха: Беше настанена в отвратителна болница, там я заразиха с ковид! (Актрисата била в стая без прозорци – Подробности)

Гласувайте за статията

Лорина Камбурова се е заразила с ковид в болницата

Сериозни упреци към българското консулство в Москва отправя Алек Алексиев по повод кончината на братовчедка си Лорина Камбурова. По думите на актьора 29-годишната Лорина първоначално е настанена в „отвратителна“ болница, в която не са успели да й помогнат. Самият актьор изрази опасенията си пред „България днес“, че българското правителството не е приело проблемите на Лорина присърце и не е успяло да подпомогне лечението на младата българка чрез своевременно настаняване в пулмологична болница в Москва.

лорина камбурова

Снимка: Инстаграм

„Лори първо е била в някаква отвратителна болница. Не знам защо някой не успя да я премести в по-добро лечебно заведение въпреки многократните ни настоявания. Самото правителство трябваше да се погрижи. Писали сме писма, помолихме ги в коя болница да бъде преместена Лорина, но тя не беше. Носиха й дрехи и неща от първа необходимост, но не я преместиха. Лорина беше в ужасяващо място, там сигурно е нямало и прозорци. Не знам, дори не мога да си представя какво е било“, разказва още звездата от „Откраднат живот“. Алексиев признава, че преместването на Лорина в болница, която се занимава с пулмологични проблеми в Москва, е станало късно и след много молби.

„България днес“ потърси отговор от посолството ни в руската столица. От там отговориха лаконично пред вестника: „Потърсете близките й! Ние няма какво да кажем!“. Според разказите на популярния актьор тя се е заразила с коронавирус именно в лечебното заведение, в което е била настанена първоначално. При първия й прием актрисата не е била болна от ковид. „Лорина е влязла в болница заради белодробните си проблеми, имала е лоша сатурация. Може би нямаше да има промяна и това е бил пътят й, може би и да беше в най-добрата болница в света, която и да е тя, пак нямаше да се оправи. Но идеята на нашия живот е ние да се опитваме, да търсим варианти, да се опитаме да променим ситуацията чрез решаване на дадени проблеми. Има проблем с болницата, дайте да я сменим, това е, което е могло да се направи.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар