Близките на Диляна Попова: Забрави Блатечки, намери си друг!

Гласувайте за статията

Близките на Диляна Попова й търсят ново гадже, забраниха й да жали за Блатечки

Диляна Попова си търси ново гадже. Актрисата и модел месеци наред страда за раздялата по Асен Блатечки, но вече е в търсене на нова любов. Красавицата е под натиска на семейството си, да си намери някого, който да я направи щастлива, а не да страда по изгубения си любим.

Актрисата и актьора имаха бурна връзка преди няколко години. Тогава Диляна бе щастлива и влюбена, дори забременя. Само няколко месеца по-късно двамата с Асен се разделиха. Актрисата сама понесе упреците, че е разбила семейството на Катерина Горанова, а Блатечки безпардонно отговаряше на всички въпроси, че личния му живот е лично негова работа.

Диляна Попова под натиск да си намери ново гадже

Диляна Попова под натиск да си намери ново гадже

Интересът към двамата беше огромен, но въпреки че бе силно привързана към актьора, Диляна не успя за запази отношенията си с него. Блатечки и актрисата се разделиха, а към днешна дата тя сама отглежда малкия Борил. Положение, което никак не допада на семейството й.

Именно роднините на Диляна Попова са тези, които я тласкат да си намери нов приятел. Близките й настояват да не страда по изгубения си любим, а да живее пълноценно и да има щастлива връзка с друг мъж. Самата актриса обаче не изглежда да се чувства готова на подобна стъпка. След бурните й преживявания в миналото синът й изглежда е единственият мъж, който я интересува. С бутика, с който е ангажирана, модните и филмовите ангажименти, Диляна Попова изглежда успешно се справя с всички отговорности на една работеща майка и жена. И не изглежда готова да потърси нов мъж в живота си, който да й бъде не само другар, но и подкрепа.

Слуховете, че актрисата има нова връзка и то с богаташ всъщност така и не бяха подкрепени. Досега никой не е видял Диляна Попова с нова любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар