Благо и Златка се изпокараха заради аферата й с Боби Ръгбиста (Всичко за цирка)

Гласувайте за статията

Благо и Златка си спретнаха скандал, Джизъса излезе от релси заради аферата на любимата си с Боби Ръгбиста

Благо и Златка се изпокараха в Къщата на Големия брат. Ексфутболистът не можа да издържи на напрежението. Побесня след разкритието на Никита, че  половинката му е била интимна със сегашния й мъж. Ситуацията го изнерви до краен предел и той поиска цирка да спре.

Снимка: Блиц

Райкова, която усети, че любимия й ще избухне му заяви да си го изкара на нея ако мисли, че ще му мине когато двамата останаха насаме.

Блондинката му призна, че си мисли нещо, но той не мисли като нея. А Джизъса нервно й отвърна, че наистина не мисли като нея. Категорично заяви, че с глупаци не се занимава визирайки Никита и няма да падне до нивото им. „Аз падна ли става край и за игри и за мигри“, поде нервно Благой.

Снимка: Блиц

Злати се опита да го успокои като му отвърна, че е готова да поеме неговата емоция и агресия и се направи опит да напусне мястото на конфликта като стана.

Снимка: Блиц

Но Благо троснато й заповяда да седне на мястото си и продължи да я напада. Ексфутболистът я призова ако има някакъв проблем да му каже. А тя след известно мълчание призна, че наистина има проблем, за който не може да говори сега и не иска нищо да казва, предаваът от blitz.bg.

До къде ще стигне поредното сътресение в двойката предстои да научим. А БИГ Брадър е подготвил нови изненади за тях и съквартирантите.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар