Благо и Есмер със сватба за милиони (Нови снимки от бляскавото тържество)

Гласувайте за статията

 Дългоочакваната сватба на Благо и Есмер е вече факт и лъскавите фотоси доказват, че футболиста вече скъса с ергенлъка

Благо подари на своята любима Есмер най-луксозната сватба, която ще се превърне в сватбата на  годината. Въпреки промяната на датата и подозренията, че и този път спряганият за Казанова български футболист няма да надене брачните окови тържеството се състоя и може да се каже, че надмина всичките очаквания за лукс и красота.prikazka1

Сватбеното тържество на най-одумваната  в последно време двойка е истинска приказка, за която всяка девойка би си мечтала. С много стил и много светлини, с хиляди цветя и свещи бе украсен хотела, в който двамата влюбени си казаха заветното „Да“.

За декорацията от живи цветя Джизъса похарчил 50 000 бона и то в зелено, но от снимките се вижда, че не си е дал парите напразно. Истинска горска приказка е спретнал футболиста, за своята любима и хич не се е пазарил.

Голямото събитие се случи в многозвезден  хотел в Русия и е толкова лъскаво и зашеметяващо, че прилича на сватбено тържество на холивудска двойка. За изисканите гости,  поканени да станат свидетели на раздялата на Благо с ергенския живот са прегласени специални столчета от стъкло, които са много шик и са наредени около луксозен басейн, който е обграден със жива растителност. А отвсякъде се виждат водопади от светлини.

Булката бе облечена в сватбена одежда, като фея и тя изглежда сякаш е  героиня от детска приказка. Влюбените младоженци танцуват щастливи огрени от пламъците на хилядите свещи, които създават истинска романтика.blago i esmer1

Голямото чудене къде да сключат брак Благо и Есмер приключи. И ако трябва да сме искрени тържеството бе наистина за милиони. Руската столица Москва бе предпочетена от красавицата Есмер там да се сбъдне нейната заветна мечта да стане съпруга на звездата на „Рубин“.

Легенди и митове се разказват за парите, които пръсна Благо за сватбеното тържество, но пък наистина и снимките показват, че това ще бъде най-приказната сватба, която ще засенчи всички досегашни сватби на нашите звезди.

swatbata na blago i esmer1swatvbata na blago i esmer

bulkata6bulkata5bulkata4bulkata3bulkata2bulkatablago i esmerswatbata6swatbata5swatbata4swatbata3swatbata1swatbataprikazka1esmerblago1blago i esmer2

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар