Благо и Есмер се разделили заради изневяра? Вижте истината!

Благо и Есмер се разделили заради изневяра? Вижте истината!
3 (60%) 1 vote

Благо и Есмер объркаха всички, дори себе си, дали са заедно и какво изпитват един към друг.

Благо и Есмер спретнаха истински спектакъл в жанра трагикомедия, който се разви в няколко действия през последните седмици. На всички е ясно, че двамата бяха разделени и че Есмер вече се фука с бременно коремче. Само не стана ясно за какво бе целият този шум и каква бе причината за краткотрайната, но бурно афиширана раздяла. Разбира се, веднага подозренията паднаха върху Георгиев, известен със склонността си да изневерява и да зарязва бременни жени. Само че истината е малко по-различна.

Преди дни Благой бе у нас за кратко без любимата си Омерова. Именно по това време и тя изтри всички техни снимки и започна да се прави на обидена госпожица. По тази причина тръгнаха слухове, че докато е бил на родна земя и без благоверната до себе си, футболистът е кривнал от правия път на моногамията.

Георгиев бе набеден, че е изневерил на съпругата си с кандидат-плеймейтка след забивка в дискотека в Студентски град. Присъствали в заведението обаче споделят съвсем друга информация. Да, вярно, Благо е бил чалга клуба с трима негови авери. Но жена до него не е пристъпвала, въпреки че желаещите постоянно се множали.

Впечатление на всички е направило настроението на футболиста, което е било по-скоро като на погребение, а не като на забава. Той бил видимо натъжен и разгневен, посърнал и без желание да говори дори със своите приятели, пък камо ли с непознати девойки. Всички от обкръжението му останали изненадани, защото никога не са го виждали толкова угрижен и дистанциран, пише hotarena.net.

Георгиев е дал ясен знак на всички мацки в клуба да не си и помислят да го закачат, защото в сърцето му вече има място само за една жена и той страда, когато тя не е до него. Все пак не можем да приемем действията му за чиста монета, защото и преди му се е случвало да разиграва подобни циркове. Той заряза бременната Христина Витанова, поживя няколко месеца с Лияна и се върна при нея след раждането. Но поне засега Благои и Есмер са заедно и чакат да станат трима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар