Благо и Есмер разделени във Франция (Тя на шопинг, той по пистите)

Гласувайте за статията

Благо и Есмер със соло ваканции, всеки се забавлява поотделно

Благо и Есмер си подариха солови ваканции във Франция. Въпреки че уж умират един за друг, футболистът и танцьорката не изглеждат особено сплотени по време на пътуването си. Танцьорката предпочита да разпуска сама без компания, докато е на шопинг, вместо да пори пистите, а Благой Георгиев очевидно не страда от задръжки – футболистът волно се спуска по снежната шир абсолютно сам.

Звездната двойка от доста време се покриваше пред феновете, но тези дни отново излязоха на светло. Двамата се похвалиха, че си прекарват доста добре на ваканция из френските алпи. Вместо да се спуска по снежните писти със съпруга си обаче, танцьорката предпочита да се наслаждава на горещ шоколад из кафенетата, на шопинг из курорта и на други не толкова екстремни развлечения. Благо от своя страна очевидно си прекарва страхотно по снежните писти, а на никой от двамата не му тежи факта, че другия се развлича и извън компанията му.

И докато злите езици не спират да говорят, че сватбата им е по сметка и са се уморили един от друг, Благо и Есмер опровергават всички слухове по свой адрес. Освен един – че Есмер очаква бебе.

Отказът на танцьорката да се качи на ските, както и фактът, че очевидно набляга на широките дрехи напоследък, провокира съмненията, че май съпрузите ще стават родители. От миналата година упорито се тиражира този слух, още повече, че Благой се ожени за Есмер след по-малко от шест месеца след първата им среща.

Благо и Есмер на соло ваканция във Франция -тя на шопинг, той на ски

Благо и Есмер на соло ваканция във Франция -тя на шопинг, той на ски

И въпреки че футболистът не изглеждаше като човек, който държи на семейния уют, в последните четири месеца опроверга всички слухове, че е отявлен плейбой като не се отделя от съпругата си. И не спира да сипе суперлативи по нейн адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар