Благо и Есмер дойдоха в България! ( Кой каза, че са разделени?)

Гласувайте за статията

Благо доведе любимата си рускиня у дома

Благо и Есмер Омерова пристигнаха на българска земя. Най-коментираната в последно време двойка се появи на изхода на Терминал 2 на летище „Coфия“.

Благо и Есмер Омерова пристигнаха на българска земя

Благо и Есмер Омерова пристигнаха на българска земя

Май връзката им ще се окаже доста сериозна, щом Джизъса е решил да се покаже на феновете си с новата си любима, на която скоро ще каже „Да“.

Едва ли някой очакваше футболиста да се появи с Есмер, но факта си е факт. Тунингованата танцьорка акостира леко притеснена заедно с него на летището. Присъстващите, които ги видяха заедно не повярваха на очите си и започнаха веднага да гадаят защо Есмер Омерова е тук.

Подозренията са, че Благой Георгиев е довел танцьорката да я запознае с родителите си. Нали ще има сватба, редно е те да се запознаят с булката. Той има вече благословията на нейното семейство, след като поиска ръката й. Сега остава да я срещне със своите родители и да ги зарадва с новата им снаха. Дано не се окаже, че това е поредната недълготрайна забивка на българският Казанова.

Най-интересното в случая е , че доскоро Благой тръбеше, че мрази да е обект на жълтата преса и на всякакви други таблоиди.

В последно време, откакто е в плен на красивата силиконова рускиня, медийното внимание взе да му се нрави. Феновете му забелязаха, че Джизъса от скоро време се е превърнал в медийна звезда.

На всички направи впечатление, че още преди ден излезе съобщение на неговия ПР, че Благо ще пристигне на летището и ще чака журналистите на ВИП изхода на Tepминaл 2. Такова нещо до сега не е случвало, дори бе посочен точния час и останалите подробности за величайшото пристигане на българския футболяга.

Тунингованата танцьорка акостира леко притеснена

Тунингованата танцьорка акостира леко притеснена

Преди време Благой Георгиев често е споделял, че не харесва да присъства в медиите и никога това не е била целта му. Сега обаче заедно с Есмер, като, че ли са завладени от манията за величие.

Двамата се надпреварват да наводняват пространството с надути фотоси и като, че ли това много им харесва.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар