Благо и Есмер с втора сватба в Дубай заради Елай (Защо натириха децата на Витанова?)

Гласувайте за статията

Благо и Есмер с втора сватба в Дубай, венчават се заради Елай

Благо и Есмер вдигат втора сватба в Дубай. Футболното семейство скрепява брачните си обети с нова емоционална венчавка. Този път обаче двамата искат на събитието да присъства малкия Елай. И са отказали да вземат в Дубай и децата на Витанова.

Есмер била категорична, че иска да си почине, а не да се занимава с децата и да тича подир тях постоянно. Затова и танцьорката приела да заведат само единия й син на почивка, а другите двама малчугани останали при майка си и най-малкото си братче.

Самите Благо и Есмер преживяха една доста бурна година. За последните 11 месеца от раждането на Елай те много пъти се събираха и разделяха. Бременната танцьорка на няколко пъти зарязваше мъжа си, защото не можеше да понася флиртовете му с други. Накрая Благо също не издържа и й показа вратата, след един особено силен скандал между двамата.

След няколко седмици раздяла обаче, Георгиев реши, че семейството му липсва и се върне при Есмер. Съпрузите все още напасват характерите си, но се учат един от друг и правят компромиси в името на детето.

Двойката е решила не само да си даде още един шанс, но и да се венчаят за пореден път. И този път сватбата ще е в Дубай, а не в България, както се надяваха мнозина.

И тъй като церемонията ще е в много тесен кръг, съпрузите са решили да вземат само сина си. Те са купили и брачните халки, като смятат да се венчаят на интимно събиране.

Сватбата на съпрузите бе през септември 2015 в Москва. Там двамата се венчаха с много лукс и блясък. Специално по желание на Есмер сватбения салон бе превърнат в горска поляна, а моминското парти протече в същия дух.

Благо и Есмер с втора сватба в Дубай, натириха децата на Витанова

Благо и Есмер с втора сватба в Дубай, натириха децата на Витанова

На сватбата пя и големия певец Йосип Кобзон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар