Благо Георгиев понесе брутални гаври заради Поли: Тая е бордюр в лицето! (Вижте как му се подиграват)

Джизъса ще съжалява дето показа лицето на младата си булка, не я харесаха и я определят като грозна и плашило, видя kliuki.net

Благо Георгиев най-накрая показа новата си изгора в лицето. До сега футболистът, който бе наречен осеменителя на републиката пускаше снимки с Поли само в гръб, този път публикува кадър от медения им месец, на който се вижда как е гушнал момата, с която смени Русата Златка в анфас.

Последователите на Благо не пропуснаха момента веднага да изкажат какво мислят за до скоро мистериозната любима на екс футболиста. И ако си мислите, че я харесаха се лъжете. Напротив, младото момиче се сдоби с масов хейт.

Влюбените Поли и Благо
Снимка: Инстаграм

Хейтърите атакуваха новата двойка  и пишат, че тя милата е доста грозна и го съветват да я снима само в гръб. Хората се питат какво им харесва на тези момичета и сами си отговарят, че явно това са паричките им.

Едни сравняват Поли с бившата му Русата Златка и коментират, че тя бил в пъти по-красива. Друг добавя, че този път Благо се е изложил и се е оженил за жена, която е бордюр в лицето. А той се е качил от кон на магаре.

Коментарите в Инстаграм

Има и такива, които критикуват и Джизъса като казват: „За нея не знам , обаче той по- добре да не се гледа в огледалото, външният му вид ме отвръщава”, „Тоз Благо много зле изглежда … остаря човека.” На Благо обаче явно не му пука, но жалко за наивното момиче, че му се върза и участва в този цирк!

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.