Благо Георгиев полудя заради сексскандала със Златка (Джизъса за малко да изпочупи Къщата)

Гласувайте за статията

Благо Георгиев сътвори цирк в Къщата, ексфутболистът взе да чупи наред заради секссканала със Златка

Благо Георгиев най-накрая не устоя на напрежението заради секссканала със Златка, който тресе Къщата от дни. Любимия на плеймейтката изпусна нервите си яко и полудя като взе да троши наред.

Снимка: Блиц

Повод да изпусне парата стана въпросът на Боби Ръгбиста към блондинката по време на номинациите. С който поиска тя да признае пред всички правили ли са секс или е било невинен флирт. Никита наля масло в огъня като се произнесе, че Златка най-сетне трябва да говори, а не да минава всеки път метър.

Двойката вбеси Джизъса, който полудя до такава степен, че изигра голям цирк. Ексфутболистът започна да рита на ред. Изля гнева си на столовете и стените и на всички други предмети, които му попаднаха на прицел.

Снимка: Блиц

Уплашена Русата Златка се впусна да усмирява разбеснелия си любим. Като подтичваше покрай него за да го успокои.

Малко преди панаира Никита и Боби насаме коментираха аферата на Ръгбиста с плеймейтката. Едрия мъж заяви, че и преди години Златка се е правела на много влюбена, а зад гърба на любимия си човек си вършела белите.

Половинката на Никита призна, че никак не е горд дето се е виждал с нея. Пред жена си призна, че се чувства глупаво защото не е било честно спрямо нейния бивш тогава. Едва ли не призна, че се чувства като поредна жертва на межемелачката, предават от blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар