Благо Георгиев оставя децата си без наследство заради Златка (Вижте лъжите му + още снимки от луксозния му имот)

Гласувайте за статията

Благо Георгиев лиши децата си наследство заради Русата Златка, Джизъса им обещал къщата в Горна Баня, но се изметна

Благо Георгиев притиснат от безпаричие посегна на децата си от Христина Витанова. Къщата в Горна Баня, която обяви за продан била обещана на Давид и Йоана след раздялата с майка им.

Колаж: ХотАрена

Още през 2014 г когато футболистът и гимнастичката се разделят неговият пиар Лазаров заявява в интервю, че раздялата им е временна и докато Благо играе в Русия за да не са лишени от нищо той им оставя всичко. Както въпросната луксозна къща така и лъскавите си коли. Като подчертава, че никоя златотърсачка няма да успее да ги раздели, предават от hotarena.net.

Явно обаче, че всичко това е било дебела лъжа. Джизъса и хора от неговата свита по онова време тръбяха по медиите, че дори да се стигне до окончателна раздяла с майка им Благо ще обезпечи децата си. Като предпише тузарската си къща на Витанова.

Е, четири години по-късно той вече я е обявил на имотния пазар. И чака с нетърпение да грабне 690 хиляди евро за да не му викат мъж под чехъл и Русата Златка да му плаща сметките. Явно, че е забравил обещанието за дарението на имота на децата си и изобщо не се е стигало до прехвърлянето му на майка им.

Сигурно мачото е решил, че след като Христина е във връзка с финансово обезпечен мъж за благополучието на първите му две деца може да се грижи някой друг.

Истинско недоумение предизвикват плановете на Златка и новия й любим за общи наследници. След като Джизъса показва лекомислено поведение спрямо останалите си трите си деца. А парите, които ще получи от сделката ще изчезнат много скоро с такава меркантилна жена до него. Каквато е новата му изгора.

Вижте в галерията нови снимки от луксозната къща на ексфутболиста!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар