Благо Георгиев критикуван от аверите си. Не харесват Есмер

Гласувайте за статията

Благо Георгиев е подложен на постоянни критики от страна на най-близките си приятели, тъй като недолюбват Есмер

Аверите на Благо Георгиев не харесват новата му изгора. Те постоянно го критикуват заради танцьрката, като не престават да му напомнят за Куини Алис. За приятелите му абитуриентката е сто пъти по-естествена и красива от Есмер Омерова. Не престават да му трият сол на главата какво е загубил с Куини Алис и колко новата му тръпка е изкуствена и истински манекен на пластичната хирургия. За тях тя е лигава, превзета, не харесват държанието й, изобщо не одобряват цялостното й поведение, твърдят от Hotarena.net.

Благо Георгиев

Приятелите на Благо Георгиев не харесват Есмер

Разбира се не остава по-назад и майката на двете деца на ритнитопковеца. Още след раздялата на Благо с Куини Алис, Христина Витанова заживя с надеждата за съживяване на връзката си с бащата на наследниците си. И дори започна да обработва футболиста по различни манипулативни начини. Върхът беше видеото с милото послание на малката Йоана до татко й.

Но всичко се оказва преливане от пусто в празно. Благо Георгиев засега твърдо се е закотвил при рускинята и въобще не му пука от оценките на приятелите му за нея, нито пък го трогват опитите на бившата гимнастичка да си го върне.

Благо Георгиев

Футболистът обсипва Есмер с разкошни букети

Откакто се разбра за новата му тръпка, футболистът залива социалните мрежи с общи фотоси на двамата като почти на всеки един той нежно я е гушнал или я целува. И демонстрира колко е щастлив. Истинска любов ли е или позьорство, чудят се феновете му. И докога, тъй като връзките му обикновено са краткотрайни.

Каквото и да е, но засега Благо Георгиев не престава да обгрижва и затрупва с подаръци Есмер Омерова. Готов е едва ли не да застеле пътя й с цветя и рози. Обсипва я с разкошни букети цветя като всичко това прави достояние на феновете чрез фотосите си в социалната мрежа.

Явно, колкото и да негодуват приятелите на Благо Георгиев от връзката му с Есмер Омерова, поне засега изглежда, че футболистът не иска и да чуе за друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар