Благо Георгиев изневерил на Есмер с гримьорката й (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Лъсна истината за развода на Благо Георгиев и Есмер Омерова.

Думите на Есмер, че е повярвала прекалено много в Благо Георгиев, намериха своето логично обяснение. От няколко седмици Омерова публикува сърцераздирателни постове за любов, измяна и раздяла. Адресатът им е ясен – нейният съпруг. Настоящ, но вероятно не за още дълго време.

Оказва се, че Благо Георгиев и Есмер живеят разделени от около месец. Татарката се е изнесла от семейния им дом, който футболистът закупи през есента. Тогава той бе приет като неговото извинение за поредната изневяра. По ирония на съдбата, именно в него се е разиграла поредната случка тип „Хванати в изневяра“.

Джийзъса е изнаглял до краен предел с поредното си кръшване от семейното гнездо. Всички сме наясно със слабите му ангели и малцина повярваха, че те ще отлетят след сватбата с Есмер. Дори самата тя бе убедена, че ще успее да промени съпруга си. И така до скоро, когато с очите си се е убедила, че е в голяма заблуда, както сама призна след това.

Омерова е хванала на калъп Благо Георгиев с личната си гримьорка! Изневярата се разиграла в семейния им дом и очаквано довела до изнасянето на красивата танцьорка. Тя набързо си стегнала куфарите и заявила в изблик на ярост, че иска развод. Засега, обаче, подадена молба няма. Въпреки това, отношенията помежду са все така ледени, пише hotarena.net.

Вероятно Джийзъса се надява и този път Есмер да му прости. Изгледи това да се случи все още няма. Изневярата може би се е случила още преди Свети Валентин и затова Омерова предпочете да бъде далеч от съпруга си.

Благо Георгиев направи непростима грешка

Благо Георгиев направи непростима грешка

Сега тя запълва деня си с грижи за бебето и тренировки и разчита на помощта и съчувствието на майка си и приятелки. А междувременно Благо Георгиев отново се завърна в България за известно време и се юрна по клубовете, без да изглежда загрижен за брака си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар