Благо Георгиев завлече Бербатов със стотици хиляди (Всичко за измамата)

Гласувайте за статията

Имената на Благо Георгиев и Димитър Бербатов неочаквано бяха забъркани в скандална афера.

Оказва се, че Благо Георгиев си има и други любими занимания, освен футбола и красивите жени. и той, както много известни и богати личности, търси начини да запази и умножи спечелените пари, гледайки в перспектива. Така Джийзъса е стигнал до идеята да инвестира в имоти.

Тя му хрумнала още през 2012г. Тогава Благо Георгиев си играеше на щастливо семейство с гимнастичката Христина Витанова, от която има две деца. Именно заради домочадието решил да смени жилището с по-просторно. Така хвърлил около на луксозен имот в Горна Баня. Той бил построен от фирмата на тъста на Бербатов – Валентин Щилянов.

Първоначалният купуват на къщата се отказал заради финансовата криза. Тогава Джийзъса имал солиден договор с „Терек“ и доволно заплащане, та решил да се изхвърли. Подписал договор с Щилянов и цакал 500 хиляди евро първоначално. В договорката било записано, че в следващите три години трябва да превежда по още 100 бона в евро, за да изплати целия имот.

Но през 2014г. Благо Георгиев и Христина се разделиха, а футболистът скъса и с доходоносния си отбор. И в този момент изведнъж получил амнезия, че има да преведе още 100 хиляди евро на тъста на бившия си съотборник. За да замаже положението и да спаси изтънелия си джоб, той започнал да се пазари като на Женския пазар, пише pik.bg.

Първо оспорвал първоначалната цена и я обявил за прекалено завишена. После започнал да намира кусури по конструкцията и да иска намаление. И така, до ден днешен, бившият съотборник на Бербатов от националния отбор виси на семейството му с хиляди левове. Разбира се, Митко също не е останал безучастен към скандала.

Благо Георгиев и тъстът на Бербо на нож заради пари

Той хванал на къс пас Благо Георгиев и му заявих гневно, че пари за леки жени, нови дрехи и коли има, а за собствената му къща се стиска. Така на скандалът между футболистите е поставена запетая, а не точка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар