Благой подарява на Есмер силикони

Благой подарява на Есмер силикони
4 (80%) 1 vote

Благой Георгиев е решил да направи скъп подарък на любимата си Есмер

Благой, хaлфът нa „Pyбин” (Kaзaн) ще подари на новата си силиконов бюст. Шампионката по танго е поредната жертва в колекцията от жени на футболиста. Есмер Омерова вече е ремонтирала устните, наса си, скулите и двойната брадичка. И понеже е заразена с тyнинг-мaния иска все повече да се тунингова.

Благой Георгиев е решил да направи скъп подарък на любимата си Есмер

Благой Георгиев е решил да направи скъп подарък на любимата си Есмер

Следващата пластика на Есмер ще бъде армаган от Благо, който вече й е обещал да спонсорира нов силиконов бюст. И забележете, ще я заведе в най-скъпата клиника в Москва.

Колко ли ще продължи тяхната афера, като се има в предвид, че българският Казанова сменя партньорките си доста често.

За похотливия нрав на футболиста се разказват легенди, но има и логично обяснение. Благой Георгиев, като ученик бил много срамежлив и свит. Сефтето си с жена направил на 16 години и според неговите представи това било твърде късно.

За сметка на доста скучният си живот през тийнейджърските си години, настоящият му сексуален живот е бурен и преситен с жени. Според близки от обкръжението на играча,  късната загуба на девствеността му е причина сега да е толкова активен и често да сменя гаджетата си. Даже за ненаситния нагон на Благо има и медицинска диагноза –  caтиpиaзиc. Преведено на обикновен език това означава хаотично, свръхдинамично търсене и осъществяване на полови контакти при мъжете, обратното на нимфоманията при нежния пол.

Благой Георгиев е решил да се раздели 6000 евро за да напълни пазвата на Есмер със силикон. Тя е доста ощетена откъм гръд, но футболиста ще поправи този пропуск според своя вкус. Дано танго-танцьорката не си вкара повече силикон, отколкото е нужно, за да угоди на Благо, защото това може да й попречи на професията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар