Благой Найденов призна, че има ново гадже (Вижте как се издаде – Снимки)

Благой Найденов призна, че има ново гадже (Вижте как се издаде – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Малката Кобра влюбен в нова жена, боксьорът се издаде, че е сменил Десислава с друга

Благой Найденов, който се раздели с Десислава потвърди без да иска, че има ново гадже. Певицата крие, че са разделени от известно време и отговаря с половин уста когато я попитат какво се случва.

В интервю по телевизията Деси измънка, че няма значение кой с кого живее, по-важното било да са щастливи. Благой, който също бе потърсен от медиите отклони въпроса и каза, че това си е негова лична работа.

Но факта си е факт и двойката отдавна не е засичана заедно, нито има снимки в социалните медии. Скоро атлетичният мачо публикува снимки и видео в профила си в инстаграм с малкия си син Борис. За когото продължава да се грижи и  го води на почивка със себе си.

Снимка: Инстаграм

Малката Кобра и хлапето  се забавляват край басейн. Вижда се как младият татко със сина си се първо къпят във водата, а после излизат на сухо, а мъникът кара баща си да скочи отново. В този момент, в който Благо  отново скача в басейна зад кадър се чува женски глас, който приканва детето да не го последва.

Явно мистериозната дама, която е с тях е доста близка със сина на Десислава и той с охота изпълнява съветите й и я слуша.

Боксьорът, който заряза доста по-голямата от него певица се радва на засилено внимание от страна  на дамите, тъй като впечатлява с външността си. А коя е мадамата с него много скоро ще стане ясно, предават от hotnews.bg.

Вижте повече във видеото!

View this post on Instagram

A post shared by Blagoy Naydenov (@blagoynaydenov)

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар