Благой Найденов не излиза от дискотеките, заряза бременната Десислава сама (Младокът не се интересува от бебето)

Гласувайте за статията

Откакто излезе в майчинство, Благой Найденов превърна в кошмар живота на Десислава.

Бременната Десислава вече все по-често се замисля дали бе добра идея да желае дете от мъж, който е почти на годините на сина й. Певицата от години копнее за още една рожба, а зачеването й е истинско чудо. Докато тя чака с трепет това чудо да види бял свят, бъдещият татко Благой Найденов сякаш се уплаши от това, което го чака.

Ангелогласната певица трупа килограми на поразия и вече дори й е трудно да ходи. А и лекарите да й препоръчали през по-голяма част от времето да пази леглото в последните месеци на бременността. И без това на достатъчен риск подложи и себе си, и бебето си с участията си по дискотеките до скоро. Ако на Десислава й се наложи да излезе от клубовете, то Благой Найденов сега се превърна в редовен техен посетител!

Младата надежда на родния бокс напоследък през вечер обикаля хитовите столични заведения

в компанията на свои приятели и актуални бръмчалки. Докато бременната певица скучае у дома и се чуди дали е направила точния избор, Малката кобра е далеч от тези сложни размисли и страсти и се е отдал на безкрайни забавления.

Най-голямото и видимо основателно притеснение на Десислава е дали Благой Найденов няма набързо да се стресне от задълженията покрай бебето и да избере лесното с някоя своя връстничка. Въпреки че в интервюта боксьорът възхвалява своята бременна половинка, то отношението му към нея говори съвсем друго. Той приема с охота скъпите подаръци, с които тя го затрупва. Но междувременно си гледа все своя кеф и не се съобразява в нейните чувства и желания, пише hotarena.net

Десислава трепери от страх не само заради бебето, но и заради Благой Найденов

Дори наскоро се появиха слухове, че Благой Найденов изневерява на певицата със засукана студентка от НСА. Той прекарва по-голяма част от времето си извън дома. А там го чака и беснее бременната Десислава. Това положение често води до скандали, похващани от певицата. Но тя в повечето случаи предпочита да си мълчи, за да не отдръпне младока още повече от себе си.

Десислава трепери от страх не само заради бебето, но и заради Благой Найденов

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар