Благой и Есмер се покриха след ареста (Снимки)

Благой и Есмер се покриха след ареста (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Благой и Есмер си спретнаха романтична екскурзия с неочакван край

Благой и Есмер се покриха след срамния си арест

Благой и Есмер се покриха след ареста. Двамата обиколиха всички красиви кътчета и забележителности на Рим, преди местните органи на реда да ги арестуват заради хулиганство. Рускинята както винаги не пропусна да качи кадри от романтичните им преживявания, да не би някой да си помисли, че връзката им не върви по мед и масло.

Благой и Есмер се покриха след ареста

Благой и Есмер се покриха след ареста

Очевидно обаче прекалените хвалби не са много добра идея, още повече, когато не знаеш как трябва да се държиш при посещение на културно-историческа забележителност. Както знаете, двамата бяха арестувани в италианската столица заради нелепото поведение на рускинята. А именно – опитът й да издълбае името си в древните камъни на Колизеума с монета.

Което, дори и малките деца знаят, че е забранено. Заради изцепката й двамата бяха арестувани, а футболистът ще трябва да плати и солидна глоба заради изпълненията на годеницата си. За тяхна радост двамата бяха освободени след няколко часа престой в ареста, но се покриха вдън земя.

Последната снимка, споделена от Есмер преди ареста

Последната снимка, споделена от Есмер преди ареста

Есмер, както бълваше снимка след снимка от престоя им в Рим, така изведнъж спря да качва каквото и да било. Самият Благой също не е споделял нищо. Джийзъса със сигурност не е доволен от половинката си, чието поведение ще му коства около 40 бона глоба. И най-вероятно й е забранил да парадира чак толкова с отношенията им.

Самият той от доста време е спрял да споделя техни общи фотоси, тъй като се усети, че прекаляват сериозно с демонстрациите си.

Преди ареста Есмер не даваше вид да го е послушала, но сега като нищо да си вземе поука, смеят се онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Благой и Есмер се покриха след ареста (Снимки)”

  1. Juliana Dimitrova

    юли 17. 2015

    Клюки.нет , влезте в час. Какви глупости пишете . Благой , а не Есмер е дълбал инициалите си .

    Reply to this comment

Добавете коментар