Благой и Есмер се женят в мега лукс на Слънчев бряг (Снимки от мястото)

Благой и Есмер ще се врекат един на друг в най-приказното кътче на Слънчев бряг

Благой и половинката му Есмер избраха мястото, където ще се състои най-тузарското събитие за 2015 година. Звездната двойка се спря на вилното селище „Идън Парк”в курорта Слънчев бряг.

Уникалният вилен комплекс е проектиран само за тузари и е притежание на Чочо Александров, прочут морски олигарх от Несебър.

Безпрецедентния лукс на „Идън Парк”грабна отведнъж ценителя на всичко изящно и блестящо Благо и ето, че решението сватбата да бъде там е взето.

Вилното селище „Идън Парк”в курорта Слънчев бряг
Вилното селище „Идън Парк”в курорта Слънчев бряг

Мраморните облицовки на вилите и на басейните впечатляват с невероятната си красота, като всяка еднофамилна виличка има собствен басейн и е оградена с озеленено дворче. Къщичките са построени в средиземноморски стил и са обзаведени по последна мода с всякакъв вид черна и бяла техника на реномирани италиански марки. Може да се каже без преувеличение, че „Идън Парк”е стъкнат по последен писък на модните тенденции. Само, че един проблем се появи, тъй като в момента са готови само 22 луксозни вили и няма да могат да поберат всички гости на сензационното Благой и Есмер се женят в мега лукс на Слънчев бряг (Снимки от мястото)
Благой и Есмер се женят в мега лукс на Слънчев бряг (Снимки от мястото)Благой и Есмер се женят в мега лукс на Слънчев бряг (Снимки от мястото)
събитие.

От луксозните условия ще се възползват младоженците за първата си брачна нощ, както и някои от елитните им гости. Като например президента на Чечня Рамзан Кадиров, кумовете и родителите на Благо и Есмер. Другите ще бъдат настанени в хотелите наоколо.

Едно от най-важните преимущества на мега луксозното вилно селище е, че притежава собствен християнски храм , където Благой Георгиев ще се врече във „вечна вярност“ на Есмер пред Бог.

Широко си е разтворил портфейла Джизъса за сватбата. Той се зарече да няма чалга на венчавката, а всички да се забавляват на световно ниво. За целта футболиста покани африканският певец Лоу Дийп Ти, който ще има точно 40 минутно участие и изпълнителя на хита „Казабланка”ще получи 12 000 евро. Потвърждение се чака и от поп дивата  Адел, която е поканена също да изнесе концерт на светското събитие на годината.

Очакваме да съобщят и датата на мега сватбата на Благо и руската му половинка.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.