Благой Георгиев тъжи за Елай (Футболистът не може да събере децата си заради Есмер – Фото)

Гласувайте за статията

На Благой Георгиев му тежи, че не може да събере всичките си деца

Благой Георгиев, който скоро стана татко на четвъртото си дете изживява истинска лична драма. Ексфутболистът може да е със слава на разбивач на женски сърца, но е известен с това, че обича всичките си деца.

След като се роди Благо-младши Джизъса бе на седмото небе. Но радостта му бързо бе помрачена, че не може да събере всичките наследници заедно. И то не, че не иска, а заради бившата си жена Есмер. Която не му дава да припари до сина им Елай. Дори не го покани на рождения му ден, а се говори, че новия мъж до нея е решил да осинови детето. Което вече се обръщало към Макс с татко. И явно е забравило, че има друг баща.

Снимка: Инстаграм

Благо пусна мила снимка в социалната мрежа как с Йоана и Давид разхождат новороденото с количката. Кадрите развълнуваха феновете му, но се намериха и такива, които се заядоха с многодетния татко, предават от „Блиц“. Като го настъпиха по-най болното място.

Снимка: Инстаграм

Една от дамите го обвини като написа в социалната мрежа: „Къде е другото дете? Не те е грижа за него, а? Остави друг мъж да ти гледа момчето нали?”.

Благо наистина преживява тежка лична драма и определено много тъжи за Елай, защитават го най-върлите му фенове.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар