Благой Георгиев: Трудно е да си баща, с деца от три жени! (+ Защо не успя да събере наследниците си?)

Благой Георгиев: Трудно е да си баща, с деца от три жени! (+ Защо не успя да събере наследниците си?)
5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев откровено призна, че изпитва трудност с отглеждането на деца от различни жени

Благой Георгиев, който стана татко на четвърто дете преди 5 дена е прибрал бебето и Златка от болницата. Малкият Благо-джуниър и родилката били изписани и вече се намират вкъщи.

Грижовният баща посрещнал новородения си син и половинката си както подобава. Преди няколко часа щастливият родител на цял отбор юнаци пусна нова снимка с най-малкия си наследник. Благо побърза да го запознае с децата си от връзката си с Христина Витанова – Йоана и Давид. И двамата посрещнаха с любов новото си братче. А татко им написа в социалната мрежа към милия семеен кадър Love,love,love…🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻

Единствен, който липсва на фамилното фото е сина му Елай. Който е от брака му с татарката Есмер. Третото му дете едва ли никога ще се запознае с малкото си братче защото отношенията между родителите му са меко казано обтегнати.

Снимка: Инстаграм

Може би затова Джизъса изплака в интервю за предаването „Преди обяд”, че никак не е лесно да е баща на няколко деца от различни жени. Благо сподели, че никога не го е искал, но съдбата му така е отредила.

Ексфутболистът каза още, че прекарва много време с децата си. Дори през голямото междучасие прескачал до училище да ги види. Но най-голямата му болка ще остане раздялата с третия му син за когото се говори, че наричал татко новия годеник на майка си Есмер.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар