Благой Георгиев съвсем го закъса! (Продава за без пари палата си в Горна баня и пак никой не го иска)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев скъса джоба, никой не иска да купи луксозния му палат в Горна баня

Благой Георгиев е изпадна в пълен финансов колапс. След като само пет месеца въртя бизнес с наргиле-бар, на който съвсем скоро хлопна кепенците е загубил от начинанието си 200 бона.

Толкова е закъсал с мангизите, че единствената му надежда остана да продаде имота си в Горна баня. Който вече осем месеца е на имотния пазар. И с исканите 1,4 милиона да закърпи бюджета си.

Бившият футболист пусна луксозното си жилище от 450 кв. метра застроена площ за продажба. Но още никой не е проявил интерес да го купи.За сведения новоизлюпения бизнесмен не иска много пари за луксозното си жилище.

Луксозният хол на Благой Георгиев
Снимка: lupa.bg

Цената от 3 хиляди лева на квадрат не е никак висока за баровското обзавеждане тъй като интериора на къщата е по последни сък на модата – само с дизайнерски мебели. Джизъса пусна за продажба имота през октомври миналата година. Но и до днес не са се появили желаещи да му платят 1,4 милиона.

Баровската баня на Благой Георгиев
Снимка: lupa.bg

Според брокерите, които са професионалисти има няколко причини за каръка надвиснал над тузарската къща. Не, че няма желаещи да станат новодомци. Но се очаква срив в цените на жилищата и затова мераклиите изчакват удобен момент. Освен това потенциалните клиенти били семейни мъже, а съпругите им не искали да спят в спалнята на палавия плейбой. Където водел най-различни мадами. Достопочтените жени смятали, че тази къща няма да им донесе късмет, а семейни раздори и раздяла.

Въпреки, че продавачите изтъкнали, че палат на Благо има много екстри като джакузи, сауна, два дрешника, тераси и районът е екологично чист не могли да съблазнят евентуални купувачи, предават от lupa.bg.

С парите полиучени от сделката Джизъса се надявал да стабилизира финансовото си състояние и да купи по-скромен апартамент за себе си и бременната си годеница Златка. С която живеят под наем.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар