Благой Георгиев стана за смях с новите си зъби (Заприлича на магарето от „Шрек“)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев разсмя мрежата с новите си зъби, плейбоят досущ мяза на магарето от „Шрек” с усмивката си

Новите зъби на Благой Георгиев освен, че изумиха стоматолозите го превърнаха и в карикатура. Потребителите на социалната мрежа и феновете на „Черешката на тортата” направиха сравнение с холивудската усмивка на футболиста и озъбеното магаре от анимационния филм „Шрек”.

Колаж: lifeonline.bg

Колаж с ухиления до уши ненадминат бг плейбой и анимационния герой станаха хит в социалната мрежа.

Джийзъса, който освен с големите си зъби блести и с непосредствената си глуповатост в кулинарното шоу демонстрира снежно бялата си усмивка. А хората се чудят дали пък не заспива ухилен защото не може да си затвори устата заради ченето. Което май е по-голям размер от необходимия за Благо. И не спират да си задават въпроса защо му беше необходимо да си направи магарешка захапка, предават от електронното издание за светки новини  lifeonline.bg.

Ето как се промени ускивката на Благо през годините

Според стоматолозите специалистът, който е автор на усмивката на футболиста се е подиграл с него и трябва веднага да му върне хилядарките, които е прибрал за некадърното си творение. Ако все пак Благо му е платил за магарешките си зъби.

Очакваме с нетърпение следващия епизод от кулинарното предаване. Където главен герой ще е Джийзъса, за да видим как ще върти черпака и какви умения ще покаже кухнята. А освен това ще се насладим с удоволствие и на пленителната му усмивка.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар