Благой Георгиев се оля със солариума (Футболистът заприлича на цветнокож – Смешни снимки)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев замяза на негър, ексфутболистът се оля със солариума и стана за смях

Благой Георгиев толкова се е препекъл на солариума, че е замязал на цветнокож. След като цяла България му се смя за нелепото бяло чене с равни като фаянсови плочки блестящи зъби сега годеникът на Русата Златка смайва с новата си простотия.

Снимка: Инстаграм

Влюбените както стана известно са на почивка в Дубай, а на снимките, които публикуват в социалната мрежа Джизъса лъсна с толкова зверски препечена кожа, че сякаш не е от бялата раса. Това е поредната му изцепка, с която стана за резил и даде повод за нови гаври. Че даже на упоритите му почитатели започват да се притесняват за него.

Снимка: Инстаграм

До Благо Златка Райкова изглежда с много приятен и равномерен тен, а половинката й не спира да се пържи на жаркото слънце и не се замисля, че може да си докара така някой здравословен проблем. За бившия футболист се говори, че е много по-суетен от новата си годеница и прекарва с часове по солариумите.

Феновете на новата светска двойка обаче хич не прощават и заливат мрежата с подигравки бъдещия жених на Русата Златка. Последовател на Благо твърди, че му прилича на Самюел Джаксън на младини, предават от hotarena.net.

Друг е още по-подигравателен и го оприличава на мангал. А трети е на мнение, че на тъмно само зъбите ще му се виждат.

Някои пък са малко по-умерени в критиката и подигравките като се питат защо Златка е сменила гаджето си с цветнокож и добавят, че тена му грозен и изкуствен.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар