Благой Георгиев се оженил за Поли седмица след раздялата със Златка (Футболистът щастлив, че се отърва от скандалната моделка)

Благой Георгиев-Джизъса благополучно се спаси от фалит, узна Kliuki.net.

Разореният бивш футболист отърва кожата с брак по сметка. Най-набожният роден полузащитник е сключил тайно брак с любимата си Полина Спасова. Бившият на Златка Райкова се е подписал в гражданското около седмица след раздялата си с плеймейтката. В това отношение Благой е направо рекордьор в най-бързо бракуване след развод.

Благой георгиев и Полина сватба
Снимка: Инстаграм

На 7 март Джизъса вече е с брачна халка, става ясно от снимките му, публикувани от самия него в социалната мрежа. В края на януари плейбоят беше на романтична ваканция със Златка Райкова, като двамата почиваха на Малдивите. Броени дни по-късно стана ясно, че са се разделили. Блондинката е спипала в изневяра гелосания мачо, който пък веднага се отправил към олтара с новата си жена, която е богата хотелиерска щерка. Родителите на Поли имат хотел във Велинград, както и няколко успешни бизнеса. Именно доброто й финансово положение вероятно е мотивирало бившия футболист да й предложи брак и да се оженят. Най-вероятно тайната церемония се е състояла в края на месец февруари, преди Великденските пости.

Плейбоят, който има повече деца, отколкото голове в кариерата си, не крие халката си. Полина също носи годежен и венчален пръстен. Младоженците са на остров Бали повече от месец, като се прибраха в България само за Великден, за да се види Благо с децата си. Татуираният футболист вече е запознал отрочетата си с новата им мащеха. Преди ден 40-годишният мургавелко показа за първи път лицето на Полина, като публикува техен общ фотос. На кадъра двамата нежно държат ръцете си върху корема на младоженката, което е ясен знак, че Джизъса очаква бебе № 5. С подобни снимки и други светски двойки обявяват благата вест, че чакат наследник като Християн и Светлана Гущерови.

Джизъса е на седмото небе от щастие, че е забил млада, красива и богата девойка, която няма спорно минало като Златка Райкова. Бракът по сметка помогнал на Благой да се спаси от финансовите неволи, които са го налегнали. Личният автомобил на осеменителя се намира в заложна къща. 40-годишният татуиран левент е получил заем срещу „Мерцедес”-а си, така в рамките на по-малко от 2 часа се е сдобил с 5-цифрена сума кеш. Това се е случило преди сватбата с Полина, която най-вероятно съвсем скоро ще зарадва любимия си с ново возило.

Източник: Уикенд

Няма коментари
  1. М Димитрова казва

    И развода може бързо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.