Благой Георгиев се изцепи: Сложих си джуки, аз съм виновен за развода с Есмер (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев втрещи с признания за личния си живот

Благой Георгиев призна пред Маги Сидерова в предаването „На кафе“, че според него няма нищо лошо в това един мъж да се поддържа повече.

„Мисля, че отдавна се промениха представите дали трябва мъжете да се поддържат. Има мъже, които даже се поддържат повече от жените. Има граници за това. Има мъже, например, които се гримират. За мен това не е нормално. Аз съм израснал в консервативно семейство. Ако на баща ми кажа това, той ще се хвърли от десетия етаж“, каза Благой.

„Последното подобрение, което направих върху тялото си? Освен циците, които си сложих, както и устните… (шегува се). Нямам такива неща по мен. Отдавна не съм си пипал прическата. Заставам по два-три пъти на ден пред огледалото, но много бързо се оправям, така съм свикнал”, продължи Георгиев.

През лятото взимах децата си, доколкото мога. Много зареждащо е да бъда с тях. По-рядко ги виждам, отколкото майките им. Но и преди по-трудно съм им отказвал на техните желания. Важното е децата да са щастливи с мен. Ако прекарвах повече време с тях, сигурно щях да съм по-строг”, каза бившият ни национал.

Благой Георгиев

Снимка: Нова ТВ

„Това, че имах две продължителни връзки с жени, които обаче не просъществуваха – виждам вината в мен. Предпочитам обаче да се махна, отколкото децата да гледат и слушат някои разправии, да ни гледат как се караме“, обясни Георгиев.

Той беше попитан и каква жена иска до себе си. „Винаги съм обичал забавните и весели хора. Искам жената до мен да има чувство за хумор и да не е цербер. Любовта трае вечно“, заяви той, но бе посечен набързо от Сидерова: „Вечно, ама при теб вече два пъти свърши по-бързо. Затова те питам“, каза тя.

„Според мен просто трябва да е вечно, ако е любов. А дали търся или съм намерил, скоро ще разберете“, завърши той като загатна, че може би има жена до себе си, но все още я крие от медиите, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар