Благой Георгиев на пълна издръжка от Златка (Плеймейтката му плаща даже кафето – Вижте излагацията)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев стана за резил, няма пукнат лев, Златка му плаща дори кафето

Благой Георгиев е в пълна финансова зависимост от сегашната си половинка. Това видяха очевидци в столично заведение. Където известната двойка скоро била.

Случката станала преди няколко дена. Джизъса и Златка били в известен локал. Където се черпели с кафе, фрешове и минерална вода. Когато дошло време да оправя сметката Благо започнал да рови в портфейла си като се направил на разсеян и казал на любимата си да плати, че няма дребни.

Снимка: Инстаграм

Райкова била видимо изнервена, извадила двайсетачка и я дала на сервитъорката, разкриват очевидци, които станали свидетели на резила на ексфутболиста.

Отдавна е известно, че след развода с Есмер Благо се прибра гол като пушка. От началото се заусуква покрай Гери-Никол. Която е от заможно семейство. Но родителите й веднага й забраниха всякакви отношения с татуирания мачо.

37-годишният футболист побърза да се ориентира към Златка Райкова. С която вече от седем месеца са заедно. Оказва, се, че нашарения бонвиан е на нейна пълна издръжка. Хубавата пазарджиклийка не е от най-заможните. Но изкарва солидни пари от собствената си модна линия.

Благо за да се чувства полезен с нещо стана манекен на дрехите на Райкова. Изкарва по някой лев и от други реклами. Но за да се поддържа звезден статус те не му стигат.

В опит да се олепи от дъното плейбоят обяви за продан къщата си в Горна Баня. Той бил заставен да се раздели с луксозния имот от сегашната си половинка за да не лежи на плещите й. Но ако се намери купувач сумата от 690 хиляди евро едва ли ще стигне да спаси от финансови неволи несретника. Запознати смятат, че парите ще бъдат профукани по заведенията, предават от lupa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар