Благой Георгиев отсвири Есмер и сина им заради Златка (Футболистът не плаща издръжка, отказва да го чува по телефона)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев напълно е отсвирил сина си от Есмер, не се интересува изобщо от него

Благой Георгиев не плаща издръжка на бившата си жена Есмер за отглеждане на сина им Елай. Малчуганът остана в Русия при майка си, а бившият футболист все по-рядко се обаждал да чуе как е, а за виждане и дума не казвал.

Омерова в началото много се изнервяла на отношението на Джизъса към детето им, но вече все по-рядко се впечатлявала от издънките на Георгиев като баща. В началото той давал пари, след което изпаднал във финансово затруднение и започнал през месец-два да праща финанси, докато в един момент издръжката съвсем секнала, пише „Телеграф“.

Благой Георгиев и Есмер син

Снимка: Инстаграм

В момента новият любим на Есмер се грижи както за нея, така и за детето й. Самата Омерова смятала, че новата любов й е подарък от съдбата за всичко, което изтърпя докато беше с Благой. Сега татарката е по-щастлива отвсякога и не спира да качва снимки в социалните мрежи с любимия си, на които демонстрират чувствата си.

В същото време Благой има връзка с плеймейтката Златка Райкова и обиди майката на другите си две деца, като я заплаши в ефир, че ще й разбие муцуната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар