Благой Георгиев и Мегз заедно на обяд (Вижте колко са близки – Папарашки кадри)

Благой Георгиев и Мегз заедно на обяд (Вижте колко са близки – Папарашки кадри)
5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев и Мегз прекарват все повече време заедно

Благой Георгиев и Мегз бяха изловени заедно на обяд

Благой Георгиев и Мегз заедно на обяд! Както вече ви уведомихме, в родното светско пространство все по-упорито се носи слухът, че Джийзъса се развежда не заради друг, а заради дизайнерката. Той не отрече, че с Есмер са в период на сериозна криза и имат проблеми. За които не се знае дали ще успеят да разрешат.

В същото време футболистът прекарва все повече време с Каканашева. Папараците на Венета Райкова успяха да изловят двамата по време на обяд в популярно столично заведение. Мегз и Благой предпочетоха да седнат един срещу друг, за да не привличат твърде много внимание. Но въпреки това не спряха да разговарят и да се смеят на думите си.

Благой Георгиев и МегзГеоргиев дори показа нещо на телефона си на дизайнерката, а ако съдим по умиленото й изражение, най-вероятно е снимка на някое от децата му. В един момент обаче изглежда разговорът им се изчерпа и те заровиха лижа в телефоните си.

Любопитното е, че двамата все по-често предпочитат да хапват в компанията си, разкриват техни близки. За да разбере каква е истината, Райкова опита да потърси и двамата за коментар. Благой не си вдигна телефона, а Мегз категорично заяви, че двамата са просто много добри приятели, които обичат да прекарват времето си заедно. И нищо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Благой Георгиев и Мегз заедно на обяд (Вижте колко са близки – Папарашки кадри)”

  1. az

    мар. 19. 2018

    plashila

    Reply to this comment

Добавете коментар