Благой Георгиев и Златка закъсаха с парите (Вижте как ще кърпят бюджета)

Гласувайте за статията

Черната серия в сферата на финансите продължава за Благой Георгиев и настоящата му изгора Златка Райкова.

Двамата изпитват затруднения с парите и слава богу, покрай коронавируса излизат навън само при необходимост. Джизъса обаче се слави като упорит младеж и никак не се отказва да припечели по някакъв начин. Последното поприще, на което е решил да се изявява, е кино индустрията. По сведения на hotarena.net вече се е уредил с роля във все още неизлъчен български сериал. Безспорно ролята на мафиот ще отива на Благой Георгиев, като се има предвид мъжкарското му излъчване.

Не остава по-назад от мъжа си и Златка Райкова, която успя да се уреди в сериала „Съни Бийч“ по bTV. Лентата обаче е спряна за неопределен период, така че актьорските заложби на плеймейтката засега няма да видят бял свят.

Спортистът, който преди време прекрати кариерата си, изнамери какви ли не начини да подобри финансовото си състояние. Все пак е нужно поддържа имиджа си на богаташ. Наргиле барът, който Джизъса откри помпозно в началото на миналата година, не успя да се задържи в бизнеса на хрътките. Така след само пет месеца тотално фалира. Дори фактът, че заведението се намираше в Меката на разврата – Студентски град, не успя да покрие дори разходите по клетото му задържане на бял свят.

Ала и това не отказа упорития Благой. Поредното поприще, в което той прояви мераци да се изявява, беше онлайн търговията със спортни облекла. За съжаление, и тук удари на камък, предлагайки сравнително скъпи анцузи на масовия потребител. Наскоро пишман християнинът реши да купи футболен отбор в чужбина и да го ръководи. Бог явно не е благосклонен и към това му желание, защото извънредната ситуация в България и по света принуди Благой да смири амбициите си поне засега.

Благой и Златка обедняха

Благой и Златка обедняха
Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар