Благой Георгиев заряза Есмер месец след раждането на Елай (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев не уважи семейната сбирка по повод навършването на един месец на сина му Елай.

Вчера детето на Благой Георгиев и Есмер Омерова стана точно на месец, а младата майка нямаше честта да отпразнува този повод в компанията на съпруга си. Изглежда отношенията между двамата за пореден път са обтегнати, но този пък Джийзъса е в ролята на сърдития и за някои причината му е основателна.

Притеснителният татко, който засвидетелства любовта си към Елай с пореден татус по тялото си, е бесен на Есмер, че е решила да загърби грижите за сина си толкова скоро след раждането и да се върне към почти целодневните тренировки в залата по танго. Омерова се възстанови учудващо бързо след тежкото секцио и вече прави първите си танцови стъпки след няколко месеца прекъсване.

Тя обаче си е наумила час по скоро да се върне не само в залата, а и на голямата сцена. А това, разбира се, ще изисква голяма част от времето й, която Благой Георгиев с право смята, че би трябва да бъде отдадена на Елай. Есмер дори се в трескаво търсене на детегледачки, на които да повери сина им, а таткото й е заявил, че това няма как да се случи и тя трябва да бъде на първо място майка, а след това танцьорка.

След скандала по темата, който двамата са си спретнали, Благо е решил да накаже непокорната си съпруга като не я удостои с присъствието си на семейната сбирка, на която се е събрала цялата рода на татарката. Всички се зачудили къде е гордият татко, а Есмер неловко оправдала липсата му с професионален ангажимент, за да не се обяснява какво пак не е наред между тях.

Благой Георгиев бесен на Есмер

Благой Георгиев бесен на Есмер

Омерова публикува нови свои снимки заедно с Елай, като на едната се вижда личицето на бебето от далеч и в профил, но това е първият фотос, на който върху главата на бебето няма лепната животинска такава. Майката е качила и снимка, на която непознат мъж, вероятно част от фамилия, е гушнал сина й, а коментарът й за кадъра е, че това е най-романтичната вечеря в живота й. Интересно какво мисли Благой Георгиев, който си пада голям романтик, по въпроса…

esmer esmer bebe elay

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар