Благой Георгиев забрани на Есмер да се разголва, облича я като леличка (Снимка)

Благой Георгиев забрани на Есмер да се разголва, облича я като леличка (Снимка)
3 (60%) 1 vote

Благой Георгиев е наложил забрана на Есмер да се разголва. Не иска чужди очи да я гледат поразголена и затова я облича като някоя леличка

Благой Георгиев не се церемони много с изискванията си към жените до себе си. Неспасяемият женкар се оказва ревнив по природа и не обича жените до него да привличат погледи. Независимо колко дълго те ще задържат неговия поглед и интерес.

Благой Георгиев

Благой Георгиев забрани на Есмер да се разголва

Отскоро е с новото си завоевания, апетитната танцьорка Есмер Омерова, но вече проявява собственическото си отношение към нея. Не желае тя да излага на показ нищо от красивото си тяло. Ревнивецът толкова се е увлякал по нея, че дори в един момент се разнесе слухът за сватба, който той опроверга с половин уста. Но си държи гаджето му да не показва прелести.

По-наблюдателните форумци забелязаха, че на общите снимки на Благой Георгиев с танцьорката, тоалетът на Есмер винаги е „затворен” отвсякъде, старомоден, като на някоя попрестаряла лелка, а не на младо, пълно с живот същество. Джизъса защо я е опаковал така, монахиня ли ще я прави с тази си луда ревност, хилят се форумци.

Благой Георгиев

При посещението в зоопарка красавицата е облечена като лелка

И още по-забавно, води я на места, които той самият едва ли е посещавал от детските си години. Последният фотос от много активния в последно време в мрежата влюбен ритнитопковец, се разбира, че двамата са на посещение в…зоопарк. Невероятно, но факт, снимката е качена от самия футболист, твърдят от Hotarena.net.

Форумци недоумяват, как така Благой водеше ученичката Куини Алис по заведения, в запрашени дискотеки, а танцьорката Есмер – в зоологическа градина. Матаморфозата е пълна.

Само че, на какво се дължи тази пълна промяна, питат се феновете му. Дали и как Есмер е успяла толкова бързо да промени Благой Георгиев или просто той вече се е преситил от шумотевици и пушиляци и търси усамотение с любимата си, или просто на плейбоя му е дошло времето да се укроти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар