април 18, 2024

Благой Георгиев вдигна сватба в руски стил навръх рождения ден на Есмер! (Нови снимки от събитието)

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-vdigna-svatba-v-ruski-stil-navrah-rozhdeniya-den-na-esmer-novi-snimki-ot-sabitieto/166445 Kliuki.net
Благой Георгиев вдигна сватба в руски стил навръх рождения ден на Есмер! (Нови снимки от събитието)

Благой Георгиев е вдигнал сватба навръх рождения ден на бившата си Есмер Омерова, узна Kliuki.net.

Футболистът, който е на път да си направи собствен футболен отбор от деца, се врече във вечна вярност на поредната си голяма любов Полина преди няколко дена. Случайно или не, датата на сватбата му съвпадна с датата на личния празник на майката на третото му дете.

Която напълно го е отписала от живота си, а също и от този на сина им. Говори се, че малкият Елай изобщо не помни баща си и като такъв възприема новия мъж на майка си. Поредицата провалени връзки обаче ни най-малко не смущава Джийзъса, който отново твърди, че е открил жената на живота си.

Той и богаташката наследница се врекоха във вечна вярност в хотела на баща й във Велинград, а от снимките се вижда, че празненството е било повече от пищно. Куриозното в случая е, че цялата украса е била в руски стил, по настояване именно на футболиста. Дали по този начин той не се опитва да уязви Омерова, коментират онлайн потребителите.

Които вече му лепнаха подобаващ прякор – Властелинът на пръстените…