Благой Георгиев бяга в чужбина с новата си (Футболистът забил поредната си във фитнеса – Подробности)

Благой Георгиев смята да се установи в чужбина с новата си, узна Kliuki.net.

Футболистът иска да избяга от България с поредната си „голяма любов“, тъй като му било писнало да го обсъждат, че сменя жените си като носни кърпички. И ги изоставя след като им направи деца.

След гимнастичката Христина и рускинята Есмер, същото се случи и със Златка Райкова. С която не спираха да демонстрират колко са влюбени, колко са един за друг и прочие, и прочие.

благой георгиев нова
Снимка: Инстаграм

Очевидно обаче всичко е било само в главата на плеймейтката. Тъй като Джийзъса не изневерява само на едно нещо – на нрава си да кръшка. Според запознати, той се запознал с поредното си завоевание във фитнеса.

Девойката е познати в светските среди лице и със сигурност това е още по-голям удар по самочувствието на Златка. Любовницата на футболиста просто искала да бъде с него, без да го демонстрира. И в крайна сметка той решил да зареже моделката и детето им заради новата си тръпка.

С която, ако се вярва на слуховете, вече са отпрашили за чужбина. Като според близките на Благой, този път не става въпрос за ваканция, а за намерения да се установи трайно зад граница. За да избяга от одумването на хората у нас.

1 коментар
  1. Златка Райкова казва

    Заради тая ли ме заряза, нещастник!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.