Благой Георгиев аут от футбола, Есмер отваря бутик (Рускинята спасява семейните финанси)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев спира с футбола, жена му Есмер отваря бутик за олигарси на пъпа на Москва

Половинката на Благой Георгиев се оказа оправна жена. Есмер не се е омъжила за футболиста заради дебелия му портфейл. Благо най-изненадващо обяви , че слага край на кариерата си като футболист. А неговата любима жена ще се грижи за семейните финанси.

Есмер Георгиева не случайно е дошла в България заедно със съпруга си. Изтече информация, че танцьорката по аржентинско танго ще открива бюти център в руската столица. Където ще продава тоалети за руските олигарси.

Есмер с Евгения Борисова

Благо доста години е във футбола и е понатрупал пари, но готовите средства бързо се харчат затова руската красавица ще прави съвместен проект с българската топ дизайнерка Евгения Борисова. Тя разработвала специално за богатите дами, които ще са клиентки на Есмер тоалети от котюр. Които ще са единични бройки, единствено за руския пазар, предават от pik.bg.

Както е известно жената която заведе Джийзъса под венчило произхожда от много заможно семейство. Аристократичната фамилия на Омерови била близка с най-големите богаташи в Москва. Техен личен приятел е Йосиф Кобзон, който пя на сватбата им.

Булката на Благо се надява, че в бутика й, който е от типа на затворените врати ще привлече най-елитните и богати московчанки.

Есмер и Мегз

Есмер пусна и друга снимка в социалната мрежа. На нея позира с Мегз. Явно, че и с Каканашева обсъждат общи планове. Както е известно Миглена е сред най-успешните млади дизайнери. Освен това онлайн търговията й се развива с най-бързите темпове.

Есмер и Благо не са дошли по празниците само да се забавляват. А да кроят планове за бъдещето си след като футболистът напуска терена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар