Благовеста Бонбонова от Ергенът крие, че е ромка (Истинското й име е Блашка – Скандални подробности за миналото й)

Плеймейтката се срамува от ромския си произход, но всъщност се държи като циганка

Благовеста Бонбонова от Ергенът, която е родом от Ямбол била от ромска фамилия. В града тя е позната с името Блашка Цакова Бонбонова. Напористата мадама бил от рода на Бонитата, известна циганска фамилия. Тези факти разкрива Недялко от БИГ Брадър, който бил потърсен от в. „Уикенд” да разкаже какво знае за нея.

Според култовия участник в Големия брат той отдавна не иска да си спомня за скандалната миньонка, заради която няколко пъти бил викан в полицията. Блашка преспивала с някои от неговите гости на хотела, а после ги обвинявала, че са я изнасилили. По едно време се пробвала като врчка да разваля магии.

Недялко разкрива още, че основното занимание на Блашка било да участва по конкурси. Но за съжаление нито е образована, нито пък има обноски. „ Тя е негативен човек и много амбициозна от малка. Иска да се докопа до някой богаташ, която да я обгрижва цял живот, това й е целта да участва в шоуто” добавя любимеца на народа.

Блашка наистина е доста мургава на снимките в Инстаграм

Според изданието звездата на напористата плеймейтка изгрява през 2011 г. Блашка започнала като танцьорка по нощните заведения.Тогава се появява гола на корицата на списание Максим и успоредно с това се носи клюка, че има многобройни връзки с футболисти, бизнесмени и политици.

Номерът със свалените гащи е неин стар трик. Забравя си някоя част от бельото в спалнята на някой мъж. А после го изнудва за пари. Като го заплашва, че ще разкаже на жена му и ще го разведе. Така си намира спонсори, които да я водят на скъпарски почивки и да й уреждат фотосесии.

В поп фолк средите се говори, че именно ямболската госпожица е причина Райна и Коцето да се разделят.

Източник: в. Уикенд

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.