Би Ти Ви пуска „Сблъсък“ с Къванч Татлату и Иво Аръков до дни (Всичко за сериала)

Гласувайте за статията

Къванч Татлату играе с Иво Аръков в сериала „Сблъсък“

Хитовия турски сериал „Сблъсък“ с Къванч Татлату ще излезе до дни на малкия екран и в България. Би Ти Ви пуска хитовата лента веднага след края на семейната сага „Майка“, пише „България днес“.

В лентата турския Брад Пит ще си партнира и с българска звезда. В образа на един от най-големите злодеи в сериала се въплъщава актьора Иво Аръков, който ще влезе в кожата на руски мафиот.

Историята донякъде напомня на поредицата „Опасни улици“, но е само от 18 епизода по 140 минути всеки.

Сюжетът разказва за главен полицай Кадир Адалъ /В ролята Къванч Татлату/, който губи семейството си в терористичен акт. Полицаят изпада в тежка депресия и прави опит да се самоубие с колата си. При инцидента обаче катастрофират още три автомобила, а почти фаталната катастрофа променя целия живот на всички участници. В катастрофата се оказват замесени още две момичета – Зейнеб, Джемре и един младеж – Керем.

Оказва се, че едно от момичетата е стара приятелка на полицай Кадир – Зейнеп. Именно тя ще го излекува от страданията в миналото и от мъките по изгубеното му семейство. В знак на благодарност той ще й върне нейната собствена дъщеря – Алия, която й е била отнета заради измамите на мъжа й.

"Сблъсък" с Къванч Татлату и Иво Аръков тръгва по Би Ти Ви до дни сн. Фейсбук/Инстаграм

„Сблъсък“ с Къванч Татлату и Иво Аръков тръгва по Би Ти Ви до дни сн. Фейсбук/Инстаграм

Що се отнася до другите двама замесени в катастрофата – Керем и Джемре, те се оказват свързани от голяма тайна, която пазят с цената на всичко. В хода на сериала, полицейският инспектор ще се бори не само с отмъстителни бивши съпрузи, но и с опасни престъпници и терористи, включително и руски мафиоти. В шефа на руската мафия Иван Сокуров се въплъщава актьорът Иво Аръков. Дали именно руснаците не стоят зад трагедията отнела живота на семейството му? И ще успее ли смелият полицай да се пребори с хитрите и много опасни престъпници? Предстои да видим в новия хитов сериал с Къванч Татлату – „Сблъсък“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар