ЕТО защо Бирмата ЗАРЯЗА Преслава

Гласувайте за статията

Фолк певицата поддържала връзка с още едно гадже

Фолк певицата Преслава не е жена само за един мъж, както се оказа. Последната сърдечна тръпка на изпълнителката бяха не един, а двама мъже. Певица номер едно на попфолка просто не можа да реши на кого от двамата да остане вярна. Затова в крайна сметка остана сама.

Преслава остана сама

Преслава остана сама

Мнозина се чудят как Жоро Бирмата остави жена като Преслава. А отговорът е ясен–заради друг мъж. Пайнерката въртяла любов с негов адаш по същото време, когато била и с него. Достатъчно основание да се разделят.

Запознати с любовната драма разказват, че Преслава едновременно излизала и с двамата. Певицата така се увлякла по тях, че не можела да реши кого да избере.

Любопитен факт е, че двамата баджанаци делят не само една жена, но и едно име. Официално певицата излизаше с Георги Стоев – по-известен като Бирмата, а тайно се возеше в Бентлито на Георги Славов, по-известен като Жоро Главата, пишат от „Блясък“.

Освен еднакъв вкус към жените, двамата бизнесмени споделят и общ вкус към колите. Нищо чудно, че Преси успя за толкова дълго време да крие аферите си с всеки от тях тях. И двамата си падали по луксозните Бентлита, което доста улеснявало брюнетката да крие двойната си любов от папараците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар