Бирмата повикал папараците на Николета, за да го снимат с Алисия? (Вижте защо)

Бирмата повикал папараците на Николета, за да го снимат с Алисия? (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

Бирмата нарочно повикал папараците на Николета, за да разгласи аферата си с Алисия

Бирмата е с Алисия само за да дразни Преслава

Бирмата сам е повикал папараците на Николета Лозанова, за да го снимат с Алисия! Близки до богаташа разкриват, че уж папарашките случайни кадри на прясната двойка на летището при връщането им от Дубай не са нищо повече от уредена инсценировка.

Бирмата повикал папараците на Николета Лозанова, за да го снимат с Алисия

Бирмата повикал папараците на Николета Лозанова, за да го снимат с Алисия

Зад която стои не друг, а самият Георги Станоев. Който изобщо не изпитва към певицата такива силни чувства, каквито се опитва да показва. Напротив. Аферата му с Алисия е единствено и само с цел да дразни бившата си Преслава, която също сменя доста често гаджетата си след него.

И Бирмата измислил доста подмолен начин да й отмъсти. А именно – като забие колежката й от конкурентната фирма Ара. Не че това й е за първи път. И Ники Михайлов преди време я свали, само за да натрие носа на Николета Лозанова, която се хвана със съотборника му от националния Валери Божинов.

Очевидно и Бирмата е решил да използва същия прийом, за да мъсти на бившата си, предават от Hotarena.net. Още повече, че слуховете за скъпите подаръци, които е правил на изпълнителката, се оказаха силно преувеличени. И единственото, което тя е получила от него, е екскурзията до Тайланд за 14 февруари.

И кофти номер с папараците на летището. Заради който бясната Алисия го зарязала, издават близките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар