Бионсе чака бебе номер четири! (Певицата показа бременно коремче)

Бионсе чака бебе номер четири! (Певицата показа бременно коремче)
4 (80%) 1 vote

Бионсе чака четвърто бебе, феновете вече залагат и за пола

Бионсе е бременна за четвърти път. В това са убедени фенове на певицата, които я видяха да позира в социалните мрежи с наедряла талия и с коремче. От премиерата на „Цар Лъв“ слуховете не спират, а както изглежда изпълнителката наистина е бременна. И то за четвърти път.

Звездата има дъщеря — Блу Айви на седем и близнаци — Руми и Сър на 2 години. Сега обаче тя е готова да посрещне в семейството си и четвърто дете, което изненада мнозина.

Музикалната кралица далеч не може да мине за слаба, но по време на бременност обичайно качва още повече. А в последните седмици Бионсе застрашително напълнява, което кара феновете й да са убедени, че е бременна за трети път с четвъртото си дете.

„Само аз ли видях коремчето?“, „Бременна ли е?“, „Тя наистина очаква дете“, коментират възторжено фенове на звездата. Самата Бионсе не е коментирала състоянието си, нито факта, че ще става майка.

Певицата и Джей Зи имат три деца, като наскоро изпълнителката за пореден път призна, че след втората си бременност е била ужасно уплашена. Жълтеница засяга близнаците, още след раждането, както и нея самата. Доста време тримата прекарват в болницата, но лекарите успяват да ги спасят. Бионсе разкрива, че Сър Картър е преминал и през тежка инфекция, но за щастие без усложнения.

Бионсе отново бременна? сн. Инстаграм

Бионсе отново бременна? сн. Инстаграм

 

Очевидно страховете на певицата са преминали, тъй като тя е щастлива от идеята да има още деца. Още повече, че малките се превръщат в абсолютни идоли за феновете й. Блу Айви дори вече участва в различни музикални проекти и то не само на родителите си. Нищо чудно, че започва да конкурира по слава звездната си майка. А може би самата Бионсе мисли за оттегляне и да се наслаждава на грижите за децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар