Бионсе преби сестра си насред концерт (Защо се хванаха за косите?)

Бионсе преби сестра си насред концерт (Защо се хванаха за косите?)
4 (80%) 1 vote

Бионсе преби сестра си насред концерт, неволно ли беше?

Бионсе преби сестра си насред концерт. Изпълнителката и родната й сестра Соланж Ноулс неочаквано се сблъскаха една с друга, а резултатът беше падане на земята, скубане, а май по-малката отнесе и някой удар.

Двете се опитаха за втори път да пеят на една сцена заедно, но този път не мина без фалове. Докато се вихреха една срещу друга, Бионсе се препъна и повлече и сестра си към пода. В последствие зрителите видяха скубане на коси, а вероятно Соланж е отнесла и някой удар от сестра си, макар и неволно.

Сблъсъкът им породи вълна от шеги в социалните мрежи, но повечето фенове бяха щастливи, че любимките се изправиха и невредими продължиха участието си. Други обаче бяха на мнение, че май между двете сестри не всичко е цветя и рози.

Точно преди сблъсъка Бионсе замахваше заплашително юмрук към Соланж уж на шега, за изпълнението им. За съжаление това се оказа истински удар за по-малката Ноулс, тъй като госпожа Картър, не успя да предотврати сблъсъка, когато се удариха една друга.

Междувременно Бионсе и сестра й припомниха на феновете и друг случай на скандал. Преди няколко години Соланж нападна Джей Зи в асансьор на MAT GALA. Никой не разбра причините за нахвърлянето, нито за твърде сдържаната реакция на Бионсе. Тогава певицата не реагира по никакъв начин на сблъсъка между двамата. Други обаче се питат, дали и сега не е имало изблик на подобни емоции между двете сестри, но просто да е бил по-кратък.

Бионсе преби сестра си на музикален фестивал

Бионсе преби сестра си на музикален фестивал

Иначе Бионсе не пропусна да направи страхотно шоу и с колежките си от „Дестини чайлд“. Триото се събра след повече от 15 години пауза. На Коачела обаче и трите направиха истински фурор и показаха на света, че могат да се справят страхотно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар