Бионсе и Приянка Чопра детронираха Анджелина (Вижте кои са новите кралици на красотата)

Гласувайте за статията

Бионсе и Приянка Чопра детронираха Анджелина

Две нови звезди изгряха на хоризонта. Бионсе и Приянка Чопра са новите кралици на красотата, които изместиха Анджелина Джоли. Престижно международно издание проведе класация за 30-те най-красиви жени на планетата, а резултатите бяха изненадващи.

Най-неочаквано първа се оказа Бионсе, която бе следвана от мис Свят Приянка Чопра. И двете звезди в последно време са във фокуса на внимание, но едва напоследък се вижда, че стават все по-популярни и по-популярни.

Трета се класира Тейлър Хил, а четвърта е английската актриса Ема Уотсън. Изненадващо, но на пето място е Дакота Джонсън. Явно смелото й въплъщение в „50 нюанса“ й е спечелило милиони фенове от цял свят.

Още по-изненадващо бе, че на шесто място се класира Хилари Клинтън. Бившата първа дама на САЩ не може да мине за красавица, но явно в мъжките очи има други качества, които привличат вниманието към нея. Още по-изненадващ бе фактът, че след нея се нареди Марго Роби, а на осмо място се класира Анджелина Джоли. При това бившата съпруга на Брад Пит съвсем скоро ще се наложи да се откаже от водещата си позиция в топ десет. Във врата й диша турската актриса Фахрие Евджен, като се знае, че е имало много малка между гласовете за двете. Десета е Александра Дадарио.

Бионсе и Приянка Чопра детронираха Анджелина Джоли сн. Фейсбук

Бионсе и Приянка Чопра детронираха Анджелина Джоли сн. Фейсбук

По всичко изглежда, че Анджелина Джоли вече не е идол на жените по света. И то не заради годините си, нито заради външния си вид. Скандалите около бившата изкусителка и разводът й с Брад Пит накараха мнозина да я отхвърлят. А Бионсе и Приянка Чопра от своя страна стават все по-влиятелни и популярни и не само сред мъжете по света. Засега госпожа Картър все още е номер едно сред звездите. Но индийската красавица определено й диша във врата. И нищо чудно скоро и нея да задмине.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар