Бионсе с емоционални признания: Едва не загубих бебетата си при раждането! (Подробности)

Гласувайте за статията

Бионсе с неочаквани признания, едва не загубила децата си

Световната музикална кралица — Бионсе, направи неочаквани признания. Изпълнителката сподели за първи път подробности около раждането на децата си. Както и за опасността да ги загуби.

В документален филм за живота си по Netflix, певицата разказва за най-големият си кошмар — как едва не загубила децата си.

Бионсе споделя, че това се случило по време на раждането. Както е известно, Бионсе и Джей Зи се сдобиха с близнаци преди около две години. Марките Руми и Сър Картър изплакаха по-рано от предвиденото, а освен това доста време певицата лежа в болница с тях. Както се оказа, за това имало много основателна причина. Певицата едва не изгубила наследниците си.

В своето интервю, Бионсе разкрива още, че е трябвало да й се направи спешно цезарово сечение. При прегледа било установено, че сърцето на едно от бебетата й престанало да бие няколко пъти. Също така станало ясно, че Бионсе е получила прееклампсия по време на бременността, така че се наложило да роди веднага.

В последствие изпълнителката останала повече от седмица в болница, тъй като децата, освен това получили и инфекция след раждането. За щастие всичко свършило добре и малчуганите се прибрали у дома, при родителите си.

Бионсе споделя още, че преди раждането е тежала цели 99 килограма, така че трябвало да се подложи на строг режим, за да се върне към желаното тегло и форма след това. Изпълнителката спазвала наистина драконовски мерки, за да може да се втали. Веднага щом й се отдало, тя минала на много тежка диета. От менюто си изхвърлила хляба, въглехидратите, захарта, млякото, месото, рибата и алкохола. В резултат на това през цялото време била гладна, но все пак успяла да се справи.

Бионсе едва не загубила децата си при раждането им сн. Инстаграм

Бионсе едва не загубила децата си при раждането им сн. Инстаграм

Певицата споделя, че все още най-трудното нещо за нея е да оставите бебета си у дома да отиде на концерт. Но се опитва да живее с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар