Биографът на Даяна за Меган Маркъл: Тя е безмилостна и пресметлива (Вижте как разкри лъжите й)

Биографът на Даяна за Меган Маркъл: Тя е безмилостна и пресметлива (Вижте как разкри лъжите й)
5 (100%) 1 vote

Биографът на Лейди Даяна нареди Меган Маркъл, била болно амбициозна

Меган Маркъл е обсебена идеята да се омъжи за принц още от дете

Биографът на Лейди Даяна нареди жестоко Меган Маркъл. Андрю Мортън вади не особено лицеприятни факти за бъдещата принцеса, определяйки я като безскрупулна и дори жестока, когато преследва целите си. А една от тях е била именно тази – да влезе в британското кралско семейство.

“Меган: холивудската принцеса” твърди, че между нея и Даяна има невидима връзка. В книгата американската актриса е представена като амбициозна млада жена, която още като дете мечтае да е новата лейди Даяна. Кралският хроникьор е успял да интервюира едни от най-близките й хора от това време.

Приятелката Нинаки Приди споделя, че Меган била във възторг от британското кралско семейство и искала да стане втората лейди Даяна. Тя била обсебена от майката на бъдещия си съпруг не само заради невероятния й стил, но и заради хуманитарните й ангажименти.

Когато научила за нейната смърт, избухнала в неутешим плач, а сред любимите й книга е биографията на Даяна.

Меган МаркълПолучила я от майката на приятелката си Сузи, след като двете започнали да събират дрехи и играчки за по-бедни деца по примера на британската принцеса. Това опровергава досегашните изказвания на Меган Маркъл, че живеейки в САЩ, не знаела почти нищо за британското кралско семейство, преди да срещне принц Хари.

А и засилва подозренията, че любовният им роман е добре изигран ход от нейна страна. Двамата се срещат за първи път през юли 2016 г. Запознава ги общата им приятелка Вайълет фон Уестенхолц, дъщеря на британски барон.

Връзката им е официализирана прекалено бързо за традициите на британското кралско семейство. Още на третия месец то е принудено да я потвърди и да поиска неприкосновеност за Маркъл, на която разчитат останалите му членове. През ноември 2016 г. дворецът Кенсингтън разпространява съобщение от приц Хари, че се безпокои за безопасността на приятелката си заради вълната от расистки нападки срещу нея и преследванията на папараци.

Само година по-късно двамата застават пред двореца Кенсингтън, за да обявят годежа си. За това време разведената 35-годишна американска актриса не само успява да плени сърцето на три години по-младия Хари, но и да получи благословията на неговата баба – кралица Елизабет Втора. Нещо, което преди по-малко от век щеше да е немислимо.

Кралският хроникьор определя булката като безмилостна и пресметлива млада жена, която няма да се поколебае да използва обкръжението си, за да постигне своите цели. Сред доказателствата за тази теза са първият брак на актрисата с продуцента Тревър Енгелсън. Благодарение на него тя получава малки роли, но когато започва да се снима в сериала “Костюмари” в Канада, бракът им приключва. Краят му идва след по-малко от 2 години съвместен живот “внезапно, от нищото”, когато Меган връща по пощата венчалната си халка. Енгелсън споделя, че към края на връзката им вече се е чувствал като “нещо, заседнало в обувката й”.

“Той не е единственият, който страдаше от студения душ на Меган. Приятелите й в Лос Анджелис също забелязаха промяната, докато тя се изкачваше по стълбата на успеха. Тя подреди по приоритети живота си, създавайки нови приятелства с тези, които биха могли да трансформират кариерата й”, пише Мортън, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар