Биляна Йотовска с приказен рожден ден (Вижте как я глези любимия)

Гласувайте за статията

Биляна Йотовска чукна 32, красавицата отпразнува рождения си ден като в приказка

Биляна Йотовска се похвали с личния си празник. Фитнес шампионката посрещна 32-та си годишнина с много поздравления и подаръци.

Биляна Йотовска с любимия си Митко Димитров

Биляна Йотовска с любимия си Митко Димитров

Любимият й Митко Димитров я глези като принцеса. Като за начало й подари огромен букет от красиви рози. Дизайнерски оформен като огромно сърце символизиращо най-великото чувство на света. И плюшено мече като знак за любовта си.

Звездното семейство са заедно повече от 10 години. Но пламъкът на любовта им определено е все още буен.

Ослепителната танцьорка заедно с мъжа си и прекрасната си дъщеря Никол посреща гости в известен софийски пъб. Където се насладиха на азиатската храна. И най-вече на добре приготвеното суши. Което било любимото ястие на жената с най-изваяното тяло.

От снимките се вижда, че компанията добре се е повеселила на рождения ден на Йотовска. А някъде там между поканените се вижда, че й Боби Турбото е уважил чаровната шампионка, предават от електронното издание  lifestyle.bg.

Годината 2016 бе доста успешна за най-красивата бг фитнес моделка. Тя спечели първото място в световно известния конкурс  „Олимпия 2016”. Който се провежда в Лас Вегас. Като отнесе златния трофей за България.

По-късно се яви на Световното първенство в Полша. Но не успя да се нареди между първите защото гаф с некачествена боя я препъна по пътя към първото място. Зае  последното  15-то място. Но се закани догодина да не отстъпва назад. А да направи две крачки на пред!

Вижте още снимки на шампионката по фитнес Биляна Йотовска от рождения й ден в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар